Hyr kontorsplats Stockholm, Slakthusområdet

Hyr kontorsplats/skrivbordsplats i Stockholm, belägen i en vacker byggnad från 1907, ritad av arkitekt Gustaf Wickman och Blåklassad av Stadsmuseet.

Vill du hyra kontorsplats vid Slakthusområdet i Stockholm? Du behöver ej vara fotograf, utan vi söker trevliga personer! Just nu har vi ett antal kontorsplatser/skrivbordsplatser lediga. Perfekt för dig som är ute efter sköna arbetskamrater, en bra arbetsmiljö där du får möjlighet att bolla dina idéer, tips från dina kreativa kollegor och såklart fikastunder. Välkomna till Factory Studios vid Hallvägen 16. Först till kvarn! :)

Vi som sitter här är bland annat:

  • fotografer,
  • filmare
  • reklamare
  • grafiska formgivare
  • art directors
  • copys
  • strateger
  • SEO
  • retuschörer
  • andra kreatörer
Just nu har vi några få platser över! Först till kvarn!
Kontakta oss vid intresse av skrivbordsplats

Om området

I Slakthusområdet händer det massor just nu, inte minst när det gäller kultur, mat och nattliv, vilket gör det till ett väldigt roligt och spännande område att vistas i. Bland våra närmaste grannar finns Stockholm Roast (med stans bästa kaffe), Solen, Bar Montan, Hosoi och Slaktkyrkan/Hus 7, med fler barer och restauranger på gång. Det finns även en lunchrestaurang i den direkta närheten, och Globen Shopping ligger bara några minuter bort, med bl a en mycket välsorterad Ica Supermarket.

Kommunikationer

Factory Studios ligger några få minuters promenadavstånd från T-Globen. Parkeringsplatser går att hyra (via Stockholm Parkering) och det finns ett par allmänna parkeringar i området.

Hyr kontorsplats Stockholm, Slakthusområdet

Fotostudion/kontoret vid Hallvägen 16 – finns i en vacker fastighet byggd 1907, ritad av Gustaf Wickman och blåklassad av Stadsmuseet i Stockholm. Den högsta klassningen innebär att fastigheten bedöms ha "synnerligen höga kulturhistoriska värden". Under 2004-2007 inventerade Stockholms stadsmuseum samtliga byggnader i området uppförda före 1990. De mest värdefulla fastigheterna har getts en blåmärkning vilket innebär det starkaste skyddet och att fastighetens kulturhistoriska värde motsvarar fordringarna för byggnadsminnen i Kulturmiljölagen. Vid inventeringen gavs tolv anläggningar en blå märkning. Fyra anläggningar fick en grön märkning, det näst högsta värdet, som betyder att fastigheten är särskilt värdefull i någon mening. Gällande Slakthusområdet är det meningen att utveckla en stadsdel med plats för företag, affärer, restauranger och bostäder för 2 500–3 000 personer. Samtidigt skall Slakthusområdets tradition bevaras genom de kulturhistoriska byggnader som finns i området (se avsnitt "Byggnadsinventering"). Dessa kommer att integreras i den nya bebyggelsen. Läser mer om industriområdet Slakthusområdet i Stockholm.
Hyra kontorsplats, skrivbordsplats i Slakthusområdet, Stockholm

Hyr kontorsplats/skrivbordsplats, Stockholm, Slakthusområdet